Muziek bij herdenking

Muziek kan aanvullen, verrijken, troost bieden of juist ruimte geven voor de emotie. Daarom is live muziek zo’n mooi onderdeel van herinneringsbijeenkomsten, herdenkingen als Wereldlichtjesdag en Allerzielen vieringen.

Met volledige toewijding werken we dan ook graag mee aan deze bijeenkomsten die wij persoonlijk ervaren als verrijkend voor ons als musicus en mens. We werken hierin graag samen met uitvaartondernemers, begraafplaatsen en organisatoren.

Het repertoire kan in overleg samengesteld worden. Uiteraard is het daarbij ook mogelijk liederen speciaal in te studeren.


Moderne rituelen

Naast liederen die een bijdrage kunnen leveren, geven we ook graag nieuwe rituelen vorm, bijvoorbeeld om namen van overledenen weer tot klinken te brengen.

Femke zette haar stem hiervoor vaak in tijdens Allerzielen vieringen en Alerzielen Alom vieringen. Samen met zangeressen Daphne Questro en Jacoba Dilg van der Hoeven worden namen bezongen bij een cirkel van vuur, om zo met de rook mee op te stijgen. Of bezingen we namen die op stenen worden geschreven.

We kunnen op maat meedenken voor het inzetten van dit soort rituelen tijdens herdenkingen.Contact:

klankenkunst@gmail.com

KvK 61112208

IBAN: NL02 INGB 0008 4041 61